Gyakran ismétlődő kérdések

A témák kifejtéséhez használja a jobb oldali “+” ikonokat.
Szolgáltatásunk ismertetése

A bestfotokonyv.hu weboldalon saját fényképeiből állíthat össze fotókönyvet, melyet mi legyártunk. Az elkészült albumot – futárszolgálat révén – saját otthonában veheti át, de természetesen szívesen fogadjuk a Westend City Centerben található üzletünkben is.

Fotókönyveink klasszikus fotóelőhívó technológiával, valódi fotópapírra készülnek, méghozzá kemény borítóval, amit Ön tervezhet meg. Könyvszerkesztő szoftverünk regisztráció és telepítés nélkül kipróbálható a főoldalon található DEMO gomb megnyomásával, szolgáltatásunk teljes igénybevételéhez azonban regisztráció szükséges.

Képfeltöltés

A Fotóim menüpont alatt található képfeltöltés funkció a fotókönyvhöz szánt képsorozat feltöltésére szolgál. A feltöltési sebesség az internetkapcsolat minőségétől és a képek méretétől függ, így a folyamat akár hosszabb időt is igénybe vehet (akár 10-20 perc). Egy adott képsorozathoz később bármikor tölthet fel további képeket a fotók hozzáadása gombbal. A szerkesztőszoftver kizárólag jpg kiterjesztésű fájlokkal dolgozik, egyéb képformátumokat nem fogad. Amennyiben technikai kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Előfordulhat, hogy a számítógépére telepített víruskereső beavatkozik az internetes képfeltöltésbe. Ilyen esetekben a képfeltöltés állapotát jelző sáv – teljes feltöltöttséget mutatva – azonnal felszalad, a képek feltöltése viszont még folyamatban van. Ha úgy tapasztalja, hogy a víruskereső szoftver (meg)akadályozza a képfeltöltést, a feltöltés idejére kapcsolja ki1, vagy próbálja meg úgy beállítani, hogy ne blokkolja az adatforgalmat.
A víruskereső szoftver kikapcsolásával járó kockázatokról érdeklődjön a szoftver gyártójánál.

Hány darab kép fér egy fotókönyvbe?

A fotókönyvbe helyezhető képek száma elrendezéstől és oldalszámtól függ. Az álló formátumú, 15×20 cm-s és 20×27 cm-s könyvekbe 60-180, a négyzet alakú, 20×20 cm-s könyvbe 40-100 fénykép kaphat helyet.

Szállítási és fizetési feltételek, határidők

Fotókönyvek és naptárak várható szállítási határideje 

Megrendelés beérkezése Személyes átvétel vagy postai feladás
hétfő 12.00 és kedd 12.00 között azonos hét csütörtökön
kedd 12.00 és szerda 12.00 között azonos hét pénteken
szerda 12.00 és csütörtök 12.00 között következő kedden
csütörtök 12.00 és hétfő 12.00 között következő szerdán

A 12.00 alatt déli 12.00 értendő.

Ünnepnapok esetén a határidők eltolódnak.

Különleges alkalmakkor (pl. karácsony) előfordulhat, hogy a beérkező megrendeléseket nem tudjuk két munkanapon belül teljesíteni. Ilyen esetekben weboldalunk nyitóoldalán tájékoztatást teszünk közzé.

A fenti határidők tájékoztató jellegűek, az átvétel vagy a postázás pontos időpontjáról email-t küld a rendszer.

Amennyiben kérdésére nem talált választ, küldje el nekünk e-mailben!
Bestfotókönyv – Ma fotókönyv, holnap családi kincs.